Lókiképzés - Horse training

Képzések

 

KURZUSOK, INDULÓ KÉPZÉSEK

A táborokra limitált hely van, június 15-ig lehet leadni a foglalásokat. Köszönjük, hogy visszatérő táborosaink idén is velünk nyaralnak, és szeretettel látunk minden olyan gyermeket, családot, aki csodálatos környezetben, szelíd lovakkal, tavi fürdőzéssel, vidám társaságban képzeli el nyári kikapcsolódását!

 

Monty Roberts élete és munkássága sok ember és ló számára hoz harmóniát, békességet, ill. sikert. Az az új értékrend, melyet két különböző intelligens lény (ló és ember) harmóniában való együttműködésére vezetett be, mindenki számára, aki  megbízható négylábú társat keres, az egyetlen járható út. Ez az értékrend az erőszakmentesség.

Embereknek és lovaknak egyaránt hasznos képzések várják azokat, akik minőségi kommunikációval szeretnének kapcsolatot létesíteni a körülöttük élőkkel. A bizalom megszerzése, megtartása, és a vezetői képességek gyakorlása a cél egy olyan intelligens módszerrel, amelyben a lovak a tanítómesterek.      

 

Monty Roberts magyarországi instruktoraként szeretném átadni a kétlábú és négylábú barátaimnak, tanítványaimnak az Élő Legenda Suttogó által szerzett ismereteim mellett azokat a tapasztalataimat is, amelyeket a péceli lótenyésztő szak kiváló trénerei által szereztem meg, valamint szeretném megosztani a több, mint három évtized alatt kialakult lovakkal szerzett gyakorlatom eredményét, amelyeket a számos helyen lóháton és ló mellett eltöltött sokrétű munka és foglalkozások tettek lehetővé. Továbbá a Kaliforniában élő vadlovak közt átélt különleges élményeimet, a musztángoktól kezdve a sérülten mentett lovakig. Videókkal és fotókkal dokumentáltam minden élményt, amely kiszélesítheti azoknak az igazi lovas embereknek a látószögét, akik szeretnék mélyen megismerni és megérteni a ló–ember kapcsolat különleges világát. Segítséget nyújt a biztonságos, eredményes, maradandó tréninghez, mert a lóra nem ráerőltetjük a feladatokat, hanem megértetjük vele, így azokat jókedvűen, félelem nélkül hajthatja végre. Nincs erőszak, nincs fájdalomokozás. „A foglalkozások során fontos, hogy te jól érezd magad, de a legfontosabb, hogy a lovad jól érezze magát.” /Monty Roberts/

A lovakkal és emberekkel végzett munkában Teológus végzettségemet is kamatoztathatom, hiszen erőszakmentes kommunikációról van szó.

A farmomon sokszínű képzésből válogathat a kedves tanulni vágyó akár az én lovaimmal, akár saját lóval. Tréningre hozott lovakat hosszabb időre is el tudok szállásolni.

Helyszín: Bárdudvarnok, a Kaposvár mellett található Zselic mesés dombjai közt, de néhány kurzus Budapest közelében lesz. Ezek előre kiírásra kerülnek.